התנדבות בקהילה

באיגי מאמינים כי התנדבות תורמת משמעותית למתבגרים בפיתוח זהותם האישית והחברתית. היא נותנת לצעירים הזדמנויות להכרת החברה על גווניה השונים, מאפשרת להם לחוות אינטרקציה עם שלל בעלי תפקידים ולגלות את היכולות שלהם. התנסויות מסוג זה מאפשרות גיבוש זהות עצמית טובה יותר. על כן באיגי מובילים פרוייקטים להתנדבות בקהילה. בין הפעילויות שנעשו עד כה:

פרוייקט עם ותיקי הקהילה: פרוייקט שנמשך חודשיים ובמהלכו נפגשו בני הנוער עם בוגרי הקהילה הגאה, ותיקים בגילאי 60-80 לצורכי ראיון והפקת סרט. מפגשים אלה היוו קרקע פוריה לשני הצדדים לדבר על נושאים משותפים: חיים בארון ומחוצה לו כיום ולפני קום המדינה, יחסים עם המשפחה על רקע הנטייה המינית ועוד. התוצר הסופי זכה להגיע לפסטיבל הבין לאומי לקולנוע גאה.

יום עם ילדי מהגרי עבודה: חברי איגי עמלו במשך כחודש וחצי וארגנו יום כיף משותף ברעננה לצעירי הקהילה ולילדי מהגרי עבודה. במהלך האירוע נהנו המשתתפים מפעילויות ספורט אתגרי ומשחקים חברתיים.

סגור לתגובות.